ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση

 

Το Σάββατο 16/02/2019 πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της ετήσιας τακτικής γενικής- εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης καθώς και η κοπή πίτας της Ένωσης Eιδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας . Για ακόμη μια χρονιά οι συνάδελφοι και μέλη της ένωσης έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδήλωση ανανεώνοντας έτσι το πνεύμα εμπιστοσύνης προς το διοικητικό συμβούλιο  ώστε να συνεχίσει να μάχεται  με την ίδια αμείωτη ένταση τόσο για τα θεσμικά όσο και για τα υπηρεσιακά ζητήματα των Ειδικών Φρουρών  και του συνόλου των συναδέλφων .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ανώτατοι και Ανώτεροι αξιωματικοί καθώς επίσης ο Αντιπρόεδρος της ένωσης αστυνομικών ΕΑ νομού Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο πρόεδρος πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΤΣΑΛΗΣ Δημήτριος,ο γενικός διευθυντής των καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας κ ενέργειας ''ΔΙΚΤΥΟ'' κ. Μαχαιρίδης Γεώργιος και ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης κ.ΜΙΣΑΙΛΙΔΗΣ Ιωάννης. Ο αγιασμός ετελέσθη υπό τις ευλογίες του Αρχιμανδρίτη ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Συμεών .
Το ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας εύχεται  σε όλους τους συναδέλφους και τους προσκεκλημένους Χρόνια Πολλά  και δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να μάχεται καθημερινά  για την διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων, πιστό πάντα στο δόγμα με το οποίο ξεκίνησε .
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια