ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Δέν θα ανεχτούμε κανένα παιχνίδι στις πλάτες των ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

Θεσσαλονίκη 10/12/2018

 

Δεν θα ανεχτούμε κανένα παιχνίδι στις πλάτες των ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

 

Την ώρα που το σύνολο της αστυνομικής οικογένειας θα υποδεχτεί μετά Βαΐων και κλάδων τα περιβόητα και πολυδιαφημισμένα επιδικασθέντα αναδρομικά τόσο η πολιτική, όσο και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

φρόντισαν για ακόμη μία φορά να υπενθυμίσουν σε όλους εμάς τους Ειδικούς Φρουρούς και τους προερχόµενους εξ’ αυτών πως τελικά μάλλον δεν ανήκουμε σαυτήν την οικογένεια. Και αυτό γιατί 6000 και πλέον Ειδικοί Φρουροί και Αστυφύλακες εκ του ιδίου θεσμού, δεν λαμβάνουν ούτε ένα ευρώ, ή σε κάποιες περιπτώσεις λαμβάνουν ψίχουλα .

Πέρασαν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έκδοση της Κ.Υ.Α. όταν οι αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του Αρχηγείου μοίραζαν χιλιάδες ευρώ τηλεφωνικά στους προαναφερθέντες συναδέλφους. Και τώρα ξαφνικά μετά την δημοσίευση της Κ.Υ.Α. τηρείται σιγή ιχθύος. Αλήθεια τι έγιναν τα χιλιάδες ευρώ των αναδρομικών των Ειδικών Φρουρών; Πώς εξαφανίστηκαν έτσι απλά ;;; Απαιτούµε απαντήσεις από τους αρμόδιους και φυσικά θα τις λάβουμε. ∆εν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να µας αντιµετωπίσετε ως αστυνοµικούς δεύτερης κατηγορίας. Εξάλλου, η ιστορία έχει αποδείξει πως η εκάστοτε φυσική και πολιτική ηγεσία δράττεται πάντα της ευκαιρίας να µας διαχωρίζει από το σύνολο της Αστυνομίας. Μα ας μην ξεχνάει κάνεις ότι η ιστορία έχει αποδείξει επίσης, πως οι αγώνες των Ειδικών Φρουρών για ίση μεταχείρηση μέσα στον οργανισµό της Ελληνικής Αστυνομίας, ήταν, είναι και θα είναι πάντα κερδοφόροι.

Καλούµε άμεσα τους αρμόδιους να δώσουν απαντήσεις και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αρθεί η αδικία σε βάρος των συναδέλφων. Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας, σε απόλυτη σύμπνοια µε όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς των Ειδικών Φρουρών, θα διεκδικήσει την διόρθωση οποιασδήποτε στρέβλωσης που προκάλεσε την αδικία αυτή !!!

 Για το

Δ/Σ

 

 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια

Feed not found