ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Χορηγία Μέσων Aτομικής υγιεινής

 

Χορηγία Μέσων Aτομικής υγιεινής

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κατάφερε να εξασφαλίσει χορηγία σύγχρονου εξοπλισμού αυτόματου ψεκασμού αντισηπτικού υγρού, για την απολύμανση χεριών καθώς και ποσότητα αντισηπτικού υγρού , για τις ανάγκες του προσωπικού των υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ . Η χορηγία πραγματοποιήθηκε από την εταιρία  Pliatsikas group of companies ,την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη στήριξη της προς το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναγνωρίζεται η προσφορά των συναδέλφων μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας μέσα από τέτοιες κινήσεις θωράκισης της υγιεινής τους. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. ιδιοκτήτη της εταιρίας κ. Βασίλειο Πλιάτσικα, καθώς και τον Αρχ/κα Πασχάλη Ιωάννη για της ενέργειες του ώστε να παραληφθεί η χορηγία και να παραδοθεί στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας  εν όψη του επερχόμενου δύσκολου χειμώνα θα συνεχίσει την χορηγία ατομικών υλικών προστασίας και υγιεινής στους συναδέλφους ώστε να μπορούν και αυτοί με την σειρά τους να προστατεύσουν την κοινωνία από την πανδημία.

 

 

 

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

 

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

 

  Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, στα πλαίσια της επίσκεψης του στην πόλη και εν όψη της ομιλίας του Πρωθυπουργού. Στην συνάντηση η οποία, όπως και οι προηγούμενες, πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα. Θέσαμε στον κ. Αρχηγό σοβαρά ζητήματα οικονομικής, διοικητικής και επιχειρησιακής φύσεως, τα οποία απασχολούν καθημερινά τους Συναδέλφους μας.
  Από πλευράς του ο κύριος Αρχηγός αφού άκουσε με προσοχή τα θέματα τα οποία του θέσαμε μας διαβεβαίωσε πως δρομολογούνται λύσεις μέσα στους επόμενους μήνες δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα υλικοτεχνικού εξοπλισμού τα οποία καθώς θα υπάρξουν προμήθειες υλικών και οχημάτων για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και την διευκόλυνση της υπηρεσιακής καθημερινότητας των Συναδέλφων. Λύσεις επίσης δρομολογούνται και για διαφορά πάρεργα τα οποία απασχολούν εκατοντάδες συναδέλφους καθημερινά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα εξ αυτών την επίδοση των δικογράφων η οποία θα πάψει σε λίγους μήνες.
  Στα θέματα ενίσχυσης της ΓΑΔΘ λάβαμε διαβεβαιώσεις πως οι αποσπάσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν από άλλες ΔΑ θα διατεθούν όλες για την ενίσχυση της πολύπαθης Διεύθυνσης Αστυνομίας όπως ακριβώς προτάθηκε και από πλευράς μας ,τονίζοντας και ταυτόχρονα όμως πως οι αποσπάσεις αυτές θα λύσουν περιστασιακά το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού.
Ακόμη περισσότερα ζητήματα τέθηκαν από πλευράς της Ένωσης μας στον κ. Αρχηγό στα οποία αναμένουμε λύσεις και σας τα παραθέτουμε  παρακάτω αυτούσια όπως τα παραδώσαμε.
 
 

Έκφραση συλλυπητηρίων

Άλλος ένας συνάδελφος πέρασε στο πάνθεον των ηρώων, πέφτοντας την ώρα του καθήκοντος, πιστός  στον όρκο που έδωσε.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει και ας είσαι ο τελευταίος που χάνεται άδικα στον βωμό του καθήκοντος.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου και  τους οικείους σου!!!
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια

Feed not found